Inschrijven Deelnemers

De zomervakantie komt steeds dichterbij en zo ook KinderVakantieWerk Loven-Besterd. Bijna het gehele jaar is een groep vrijwilligers bezig om een week van sport en spel in elkaar te zetten. Alle kinderen die op de basisschool zitten mogen aan deze week deelnemen.

Op zondag 11 augustus beginnen wij de week met een buurtfeest, met muziek, een hapje, drankje en activiteiten voor de kinderen! De kinderen kunnen deze dag ook kennismaken met hun leiding en de rest van hun groep.

KVW- feitjes

Inschrijven

Met het onderstaande formulier kunt u direct uw kind(eren) inschrijven voor het KVW. Met het invullen en inzenden van dit formulier verklaar ik dat de gegevens naar waarheid zijn ingevuld en dat ik akkoord ben met de algemene voorwaarden van KVW Loven-Besterd. Ik geef toestemming voor het gebruik van foto's en/of film gemaakt door of in opdracht van KVW voor promotionele activiteiten (b.v. posters, persberichten, e.d.) en publicatie op de website van www.kvwlovenbesterd.nl.

Let op: Wegens de automatische verwerking kunt u slechts 1 kind te gelijk inschrijven via dit formulier. Wilt u meerdere kinderen inschrijven? Vul dan ook meerdere keren het formulier hieronder in.

Geslacht
Geboortedatum*