Inschrijven kinderen

De zomervakantie komt steeds dichterbij en zo ook KinderVakantieWerk Loven-Besterd. Bijna het gehele jaar is een groep vrijwilligers bezig om een week van sport en spel in elkaar te zetten. Alle kinderen die op de basisschool zitten mogen aan deze week deelnemen.

Op zondag 11 augustus beginnen wij de week met een spetterend wijkfeest, met muziek, een hapje, drankje en veel activiteiten voor de kinderen! De kinderen kunnen deze dag ook kennismaken met hun leiding en de rest van hun groep.

Hierna zal van 12 augustus tot en met 16 augustus het KVW 2019 plaatsvinden!

Let op!! De kindinschrijvingen gaan per 15 juni open. Dit houdt in dat vanaf deze datum alle kinderen ingeschreven kunnen worden voor KVW Loven-Besterd via deze website. 

Dit jaar kunt u uw kind(eren) ook inschrijven via de inschrijfdag op 15 juni op Kindercampus Oculus. Wij zijn dan van 10u tot 14u aanwezig voor het inschrijven van uw kinderen. 

Kunt u uw kind(eren) niet digitaal inschrijven of op deze dag niet kunnen komen inschrijven, neem dan contact op via de KVW telefoon (06-12246194) of via e-mail. 

Wij maken de inschrijving van uw kind(eren) pas definitief als het inschrijfformulier volledig is ingevuld en het inschrijfgeld is ontvangen.

Per kind graag 1 formulier invullen en niet 2 kinderen op 1 formulier! De website in namelijk niet in staat om dan uw gegevens op de juiste manier te verwerken.